Aktiviteter i Århus

Kom og vær med

Leder du efter et kreativt frirum, hvor du kan udfolde din indre kunstner eller udfordre dig selv med nye kunstværker? Så vil The Fiddlery klart være stedet for dig.

Sjove oplevelser og aktiviteter i Århus

Vi tilbyder en lang række af sjove og kreative aktiviteter i vores værksteder, hvor du både kan give dig i kast med at forme og male keramik, lave dine egne smykker af sølv og guld, lære at brodere, strikke og sy, eller du kan få lov til at sprøjte med maling og være et barn igen.

Mulighederne er mange, og derfor er vi, hos The Fiddlery, også sikre på, at der er en af vores aktiviteter, som vil både udfordre og more dig, så du kan få en hyggelig stund i – hvad end det skulle være med dine børn eller venner.

Dog er der den lille ulempe, at vores værksteder og dygtige kunsthåndværkere kun er at finde i vores studie på Ryesgade på Østerbro i København. Så hvis du en dag befinder dig i København, så tag endelig et kig forbi os. Indtil da, må du nøjes med nogle af vores skønne anbefalinger til aktiviteter i Århus.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Aktiviteter i Århus for enhver smag

Der er mange kreative aktiviteter at finde i Århus, og derfor er det heller ikke svært at finde spændende og sjove aktiviteter for både børn og voksne i byen.

Art by Me

Hos Art by Me får du muligheden for at udtrykke dig kreativt. Her kan du nemlig få lov til at male på keramik til dine fingre falder af.

Krea-caféen er super hyggelig og lige et sted, hvor man kan tage veninderne eller sine børn med, når man skal pryde hverdagen med kreative aktiviteter.

Adresse: Vesterbro Torv 6, 8000 Århus C

Smykkeworkshop ved Godsbanen

På Skovgaardsgade finder du det lille værksted, hvor du får stillet rammer til at lave dine helt egne og unikke smykker. Her kan du få lov til, at lave aktiviteter og arbejde med metaller på forskellig vis, så du kan lave netop det smykkedesign, som du drømmer om.

Hos Godsbanen kan du også få kurser i, hvordan man laver smykker fra bunden, samt andre kreative aktiviteter i samarbejde med Skolen for Kunst og Design i Århus.

Adresse: Skovgaardsgade 3, 8000 Århus C

Gadekunst og hustage i Århus

Er du ikke den store kunsthåndværker selv, så kan du opleve en guidet tur i Århus, hvor de mere eller mindre gemte perler vises frem og præsenteres på en skøn rundvisning i byen. Man kommer både gennem gaderne, hvor vægmalerier og graffiti fremvises, samt ind til og op på hustage med hemmelige eller mindre kendte juveler.

Lyder det som noget for dig, så tager rundvisningen i Århus to timer og starter ved Dokk1.

Adresse: Hack Kampmann Plads 2, 8000 Århus C

Der er altså mange muligheder, og også flere end disse, som vi har anbefalet her. Derfor har du rig mulighed for, at kunne deltage i kreative aktiviteter i Århus med både børn, venner og eller familien. Vi håber i hvert fald, at du er blevet inspireret. Ellers ses vi måske i København.

Vi er blevet anbefalet at besøg rundt omkring på de forskellige blogs som skriver om kreative steder at besøg. Udover de kreative steder, skriver de også om alle mulige test af produkter m.m. Læs også om polterabend ideer, oplevelser i København, teambuilding Sjælland og teambuilding aktiviteter her på siden.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til, hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.