Aktiviteter i Aalborg

Kom og vær med

Der findes et utal af sjove aktiviteter i Aalborg for både børn og voksne.

Kreative aktiviteter i Aalborg

Dog er det mere begrænset, når det kommer til steder, hvor man kan udfolde sig kreativt og finde et kreativt frirum, hvor kreativiteten kan flyde uhæmmet og fuldstændigt ubesværet.

Hos The Fiddlery finder du mange forskellige slags aktiviteter, der omfavner enhver kreativ sjæl og krøllet hjerne, som måtte kigge forbi i ét af vores værksteder. Vi har nemlig en bred vifte af værksteder og aktiviteter, som egner sig til både børn og voksne, og som ikke behøver at være kedeligt, fordi det er kreativt.

Vi har aktiviteter som strikning, hækling, brodering, sygninger, maling – både på lærreder og på keramik -, smykkeværksted og meget, meget mere. Derfor er der helt sikkert også aktiviteter, som du vil nyde.

Desværre er vores lokaler ikke at finde i Aalborg eller omegn, og derfor kan du heller ikke deltage i én af vores mange aktiviteter her. Dog kan du, hvis du en dag skulle finde dig selv i det Københavnske, altid stikke hovedet forbi og være med til at fumle i værkstederne.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

KREATIVE VÆRKSTEDER I KØBENHAVN​

Vejledning til fede aktiviteter i Aalborg

Da vi ikke selv kan være behjælpelige med at udbyde aktiviteter til dig i Aalborg, så har vi fundet nogle gode eksempler på, hvor du ellers kan tage hen, når du vil lade din indre kunstner komme lidt ud.

F.I.D.U.S

Forkortelsen står for Familie, Idé, Do it Yourself, Upcycling og Social. Dertil antydes det naturligvis, at krea-cafeen er lavet til både børn og voksne, og derfor er der også kreative aktiviteter for enhver alder hos F.I.D.U.S i Aalborg.

Vil man hellere lave de kreative aktiviteter derhjemme, så tilbyder F.I.D.U.S også to-go Do It Yourself sæt, som kan tages med hjem og kreeres derhjemme.

Adresse: Nørregade 31A, 9000 Aalborg

Art by Me

Er du helt vild med keramik, eller går du og drømmer om at give keramikken en chance? Så kan du i hvert fald starte med at tage et kig forbi Art by Me i Aalborg, hvor du har mulighed for at dekorere og male forskellige keramiske værker.

På den måde kan du lave noget kreativt, som ikke behøver at være svært, sammen med vennerne eller dine børn i hyggelige omgivelser.

Adresse: Urbansgade 28, 9000 Aalborg

FOKUS

Hos FOKUS tilbydes en lang række af kurser i diverse kunsthåndværker, og derfor er der helt sikkert også et kursus at finde for dig, der gerne vil i gang med at udfolde dig kreativt i Aalborg.

Hvad end det skulle være strik og hækling, møbelpolstring, keramik eller noget helt fjerde, så har FOKUS et kursus til dig. Alle kurserne foregår forskellige steder i Aalborg og omegn, og derfor finder du aktiviteter rundt omkring i byen som kunne være spændende at begive sig ud i.

Der er altså mange muligheder, og også flere end disse, som vi har anbefalet her. Derfor har du rig mulighed for, at kunne deltage i kreative aktiviteter i Århus med både børn, venner og eller familien. Vi håber i hvert fald, at du er blevet inspireret. Ellers ses vi måske i København. Læs også om teambuilding Sjælland, polterabend ideer, oplevelser i København og teambuilding aktiviteter.

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til, hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.