Akrylmaling - Hvad er det? Udfold dine kunstneriske evner

Slip din indre kunstner løs, tag familie eller venner med under armen og leg med akrylmaling hos The Fiddlery.

Hvad er akrylmaling?

Har du også undret dig over, hvad akrylmaling egentlig er? Hos The Fiddlery er vi helt vilde med kreative processer og ikke mindst maling. I vores værksted, ARTHUB, er der rig mulighed for at gå på opdagelse i vores forskellige farver af akrylmaling, og de mange hensigter man kan have med denne slags maling. 

Akrylmaling er en vandbaseret maling, som tørrer hurtigt. Den hurtige tørretid er dens særlige superkræft, hvilket også gør den ekstremt medgørlig at arbejde med. Hvad end du er nybegynder eller øvet, er der mange muligheder for, hvad du kan lave af forskellige værker med denne slags maling. Men hvad består det af? 

Hovedingredienserne i akrylmaling er lim, pigment og opløsningsmiddel. Dette er den perfekte kombination til en maling, som også kan kombineres med vand, hvis man ønsker, at malingen skal blive tyndere at arbejde med. Du kan både bruge pensler og svamp til akrylmaling, og derudover er der en masse andre spændende teknikker og metoder, du kan benytte for at skabe et smukt maleri. 

Har du set, at vi tilbyder malekursus? Det er nemt og hurtigt at tilmelde sig, så du kan få dine malerteknikker og metoder fuldstændig på plads.

Akrylmaling for alle aldre

Uanset hvilken alder du har, er der uendelige muligheder for at slippe din indre kunstner løs i vores ARTHUB værksted, hvor du både kan forsøge dig med akrylmaling, farvelære eller tegning. Det gælder også uanset det kunstneriske niveau, du føler, du hører til. Hos The Fiddlery er alle niveauer velkomne og store som små. 

Dit blanke lærred er dit personlige frirum, og du har mulighed for at lege med alle de teknikker eller farver, du har lyst til. Derudover lærer du at kombinere forskellige malermedier som både tuscher, akrylmaling og alt muligt andet. 

The Fiddlery er ikke bare et sted, hvor man kan lege med akrylmaling, du kan også besøge vores CLAYGROUND, KNITCAVE eller THELAB, hvor du kan forsøge dig med alle mulige kreative sider af dig selv, hvem ved, måske der er en dygtig kunstner gemt inde i dig?

akrylmaling

Endeløse muligheder hos The Fiddlery

Kom forbi The Fiddlery, og oplev på egen hånd de endeløse muligheder, der er i kreativitetens tegn. Vi vil med glæde byde dig velkommen i vores værksteder, hvor du også kan møde vores dygtige og glade kunsthåndværkere, som er til for at hjælpe dig. Hvad end det er akrylmaling, ler, garn eller noget helt fjerde, du vil prøve kræfter med, kan du kigge forbi vores kreative værksted – vi finder noget til dig. Vores endeløse mulighed bliver også anmeldt i forskellige bedst i test hos medier, hvor vi topper listen på den kreative del. 

Tilmeld dig nemt og hurtigt på vores indmeldingsside eller download vores app, hvor du kan få et overblik over alle de kurser og ledige pladser, der er. Til sidst er der ikke andet for, end at sige vi ses, og at vi håber på at se jer fumle løs hos i København.

Vi du være kreativ med os?

Bliv medlem i dag og få adgang til uendelige muligheder. 

Bliv en del af universet 💚

Få gode tips og tricks til hvordan du kan øge dine kreative evner og bliv inviteret til arrangementer, kurser og andre spændende finurligheder.